Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ: "ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ"

Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο δεν είχε «μουδιάσει» στο άκουσμα του ονόματος της Μπλάκμπερν και μάλιστα είχε αναρωτηθεί μετά την κλήρωση «γιατί να μην ξανασκοράρω;», δεδομένου ότι στις 10 Μαρτίου του 1999 είχε οδηγήσει την Εβερτον σε εκτός έδρας νίκη επί των Ρόβερς με 1-2 πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Αμ έπος αμ έργον δηλαδή για τον 31χρονο Ιβοριανό άσο της ΑΕΛ που τήρησε την υπόσχεση του και έδρασε ξανά χθες κατά της Μπλάκμπερν αναπτύσσοντας πλέον... πελατειακή σχέση μαζί της.


«Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στο γκολ και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και με πολύ μεγαλύτερο σκορ. Πριν από το παιχνίδι δεν είχαμε καμία πιθανότητα για πρόκριση και αυτό μας βοήθησε να παίξουμε ελεύθερα. Δεν ξέρω πόσες έχουμε τώρα, σίγουρα όμως είναι πολύ περισσότερες» δήλωσε ο Μπακαγιόκο, που μόλις πέτυχε το 1-0 με την καταπληκτική του προσπάθεια έκανε ένα μίνι γύρο θριάμβου στον στίβο του σταδίου μπροστά από τους εκστασιασμένους οπαδούς της ΑΕΛ και κατέληξε σε χάι φάιβ μπροστά από τον πάγκο της ομάδας του που ήταν ήδη στο πόδι για να πανηγυρίσει.


«Στο γκολ που πέτυχα είδα ότι ο τερματοφύλακας ήταν λίγο πιο μπροστά, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις λειτουργείς με το ένστικτο. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για τη Λάρισα και τους φιλάθλους. Σε αυτούς την αφιερώνω και στην οικογένειά μου» συνέχισε ο Ιβοριανός άσος, καταλήγοντας με ένα σχόλιο για τον επαναληπτικό: «Το δεύτερο ματς είναι δύσκολο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: