Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ: "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ"

Την Πέμπτη η Λάρισα πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της. Το 2-0 επί της Μπλάκμπερν μπορεί να μην της εξασφαλίζει την πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου UEFA, όμως, σίγουρα τις δίνει πολλές ελπίδες. Αν η ομάδα του κάμπου ήταν πιο τυχερή η διαφορά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη και ο κόσμος των "βυσσινί" να πανηγύριζε από τώρα μια τεράστια πρόκριση.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Λάρισας δήλωσε πως η ομάδα του ήθελε τη νίκη αλλά και πως όλα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς. Παράλληλα, πλέκει το εγκώμιο του συμπαίκτη του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο ενώ τονίζει και τη σημαντικότητα της σπουδαίας αυτής νίκης.

"Η Μπλακμπερν είναι μια μεγάλη ομάδα. Εμείς δεν την αφήσαμε να επιβάλει το ρυθμό της στο παιχνίδι. Μπήκαμε πιο δυνατά και δείξαμε ότι έχουμε πάθος. Δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη", είπε αρχικά ο άσος της θεσσαλικής ομάδας και συνέχισε μιλώντας για τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση:

"Τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά στην Αγγλία. Αν εμείς καταφέρουμε να κάνουμε τόσο καλή εμφάνιση όσο εδώ τότε όλα είναι ανοιχτά". Ακόμα και αν δεν έρθει η πρόκριση για την ΑΕΛ (κάτι που απευχόμαστε) η νίκη επί του αγγλικού συλλόγου έχει μεγάλη αξία. Σε αυτό συμφωνεί και ο ποδοσφαιριστής των "βυσσινί":

Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Η Μπλακμπερν είναι μια ομάδα που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αγγλικό πρωτάθλημα και στα τελευταία δεκαπέντε παιχνίδια ήταν αήττητη”.

Ενας από τους παίκτες που έκλεψαν την παράσταση στο ματς με τους Αγγλους ήταν ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο που σημείωσε και το πρώτο γκολ των Λαρισαίων. Ο συμπαίκτης του δήλωσε για αυτόν: "Εχει μια αξιοζήλευτη καριέρα. Είναι ένας μεγάλος παίκτης, ότι και να πω για αυτόν θα είναι λίγο".

Η βραδιά της Πέμπτης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "μαγική" για την χώρα μας. Και οι πέντε εκπροσωποί μας σημείωσαν νίκες και χάρισαν υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος σχολίασε επί του θέματος: "Είναι πολύ θετικό, το καλύτερο για την χώρα μας. Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς κάτι τέτοιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: