Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Η ΕΠΑΡΣΗ...

Το... φιλότιμο των παικτών του προσπάθησε να «αγγίξει» ο τεχνικός της Λάρισας, Γιώργος Δώνης, μετά την απρόσμενη γκέλα με τη Βέροια στο Αλκαζάρ, επιλέγοντας την εν λόγω τακτική από μία άλλη, για παράδειγμα, που θα παρέπεμπε σε «γκάζια».


Ο Δώνης, μιλώντας στους «βυσσινί» τόσο προχθές (κυρίως) μέσα στα αποδυτήρια του Αλκαζάρ όσο και στη χθεσινή προπόνηση, στάθηκε στο πόσο κακό έκανε σε όλους η νίκη και ταυτόχρονα η μεγαλειώδης εμφάνιση με την Μπλάκμπερν.

«Μας έκανε κακό, όπως αποδείχθηκε η νίκη επί της Μπλάκμπερν. Η έπαρση είναι κακός σύμβουλος. Δεν είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Δεν πρέπει ούτε έχουμε την πολυτέλεια να πετάμε βαθμούς μέσα στο Αλκαζάρ» είπε χαρακτηριστικά ο Δώνης, που στάθηκε και στον κόσμο της ΑΕΛ: «Τον ξενερώσαμε με αυτή την εμφάνιση, μετά τη μεγάλη νίκη μας με την Μπλάκμπερν».

Οι «βυσσινί» παραδέχονταν σε κατ' ιδίαν συνομιλίες τους ότι όντως έπαιξαν πολύ άσχημα, αλλά προσέθεταν ότι από το επόμενο κιόλας ματς με τον Ατρόμητο θα δείξουν εκ νέου τον πραγματικό τους εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: