Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ

Αυτή τη φορά δεν υπήρξαν δυνατές φωνές από την ΑΕΛ για τη διαιτησία (δεν δόθηκε πέναλτι στον Πάρα), ωστόσο η δυσαρέσκεια στις τάξεις των «βυσσινί» ήταν έντονη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Λυράκης (φωτό) με το σφύριγμα της λήξης κατευθύνθηκε προς το διαιτητικό τρίο, εκφράζοντας προφανώς τα παράπονα των «βυσσινί». Χαρακτηριστική ήταν και η κίνηση αγανάκτησης του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο προς τον 4ο διαιτητή Κουκουλάκη, την ώρα που ο Ιβοριανός επιθετικός αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο.

Παρά την ήττα, πάντως, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Κωνστάντος περίμενε έναν έναν τους παίκτες και τους έδωσε το χέρι, πριν κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια. Εκεί το κλίμα ήταν φορτισμένο και δεν έλειψαν οι φωνές που αφορούσαν, βασικά, την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε και χθες η Λάρισα από τη διαιτησία.

Οργή για τη διαιτησία

«Νομίζω ότι ήταν πέναλτι. Αν το είχε δώσει και ισοφαρίζαμε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Προσπάθησα να μπω στη φάση και με τράβηξε ο Αρουαμπαρένα» είπε ο Πάρα. Στη Λάρισα φώναζαν για τη διαιτησία του Κασναφέρη. «Για ακόμη μία φορά η διαιτησία μας έκοψε. Κάποιοι πιο δυνατοί φαίνεται ότι μπορούν να μας κόβουν βαθμούς» έλεγε ο Κλέιτον.

Ο Παναγιώτης Μπαχράμης, πάντως, κράτησε ουδέτερη στάση. «Δεν μας ενδιαφέρει η διαιτησία. Δεν είχαμε τύχη. Ηταν μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Ο εκνευρισμός του Γκαλίτσιου

Οποιοι είδαν τον Γιώργο Γκαλίτσιο (φωτό) να κατευθύνεται εκνευρισμένος προς τον Ράμος, σε μία φάση του 2ου ημιχρόνου που ο δεξιός αμυντικός έπεσε στο έδαφος, μάλλον θα απόρησαν, αφού ο διεθνής αμυντικός δεν συνηθίζει να αντιδρά έτσι στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το τέλος του ματς έλεγε ότι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, αφού ο παίκτης της ΑΕΚ έπεφτε συνέχεια και έβρισκε τρόπους να καθυστερεί το παιχνίδι, όπως άλλωστε και άλλοι παίκτες της Ενωσης. Εξέφρασε, πάντως, την πικρία του, που η ομάδα του δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: