Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ

Οι Νέοι της ΑΕΛ πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ των αρκετών επαγγελματιών (Καπετάνος, Πλιάτσικας, Παυλής, Ντιούφ κτλ), αλλά ηττήθηκαν με σκορ 3-1 στο στάδιο των Γλυκών Νερών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε γκολ του Παυλή στο 34ο λεπτό, ο Καπετάνος διπλασίασε το σκορ στο 60ο, αλλά οι «βυσσινί» του Κώστα Κατσάρα δεν παραδόθηκαν. Έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τετ-α-τετ του Λύτρα στο 62ο και εν τέλει κατάφεραν να μειώσουν με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπανούσης στο 73ο λεπτό. Πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά τελικά η ΑΕΚ ήταν αυτή που κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με το Καπετάνο και πάλι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Πλιάτσικας (46 Μουστάκας), Τρίψας, Πανος, Ζιάμπαρης, Μπαρμπύδης, Μπαρκώσης (89 Παπαδόπουλος), Τσαμουρλίδης (74 Βάσος), Καπετάνος, Ντιούφ, Παυλής.

ΑΕΛ: Μπαϊμάκης, Καρατέεβ, Όντος, Νόνης, Πολύζος, Ραχωβίτης, Νούλας (67 Κοκόμπελης), Μάγγος, Μπανούσης, Ελευθεριάδης (60 Λύτρας), Ζάγκος (46 Καραγιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: