Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Σίλβα Κλέιτον: "Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο και έπρεπε να δείξουμε σοβαρότητα και υπομονή. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί, ωστόσο στην επανάληψη μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, καταφέραμε να πετύχουμε 4 γκολ, να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και να πάρουμε μια άνετη νίκη. Κρατάμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου σε μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και ευχής έργον είναι επαναλάβουμε την περασμένη μας επιτυχία. Είναι δύσκολο για όλους μας η συμμετοχή και στις τρεις διοργανώσεις, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο: "Ήταν ένας αγώνας όπου έπρεπε να μην πάθουμε την ζημιά που έπαθαν άλλες ομάδες της κατηγορίας. Σ' αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικό να κερδίζεις κι ας μην παίξεις καλά. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου με τα τέσσερα γκολ και τις πολλές ευκαιρίες και πιστεύω ότι αποζημιώσαμε τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Είναι σημαντικό από δω και πέρα να μην έχουμε τραυματισμούς, καθώς μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και στις τρεις διοργανώσεις".

Φακούντο Πάρα: "Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι κάτι που μας χαροποιεί και μας τονώνει την ψυχολογία για τη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος που για ένα ακόμη παιχνίδι σκόραρα και θα συνεχίσουμε όλοι την προσπάθεια για την δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει. Θέλουμε να συνεχίσουμε και στις τρεις διοργανώσεις γιατί παιχνίδι με παιχνίδι μας ανοίγει η όρεξη και θέλουμε να γευτούμε τη χαρά όσο περισσότερο γίνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: