Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ...

"Τρώγοντας έρχεται η όρεξη" και καθώς η Εθνική μας ομάδα, θέλει οπωσδήποτε νίκη στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου - αναμένονται τουλάχιστον 50.000 φίλαθλοι, αν δεν τα χαλάσει ο καιρός - κόντρα στην Βοσνία, (στα προκριματικά του EURO 2008), ο Ότο Ρεχάγκελ, ετοιμάζει επιθετικό σχήμα - για γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος - πιθανότατα και τον καθόλα έτοιμο Φάνη Γκέκα !

Τα νέα ήταν ευχάριστα στην τελευταία προπόνηση καθώς ο Φάνης Γκέκας για πρώτη φορά μετά την έναρξη της προετοιμασίας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα. Ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που "κουβαλούσε" από την ομάδα του και πλέον αν καταφέρει να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή θα βρίσκεται οριστικά στην διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ. Βέβαια η συμμετοχή του στην ενδεκάδα βρίσκεται στα χέρια του Ομοσπονδιακού τεχνικού ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει αν θα του εμπιστευτεί μία θέση στην κορυφή της επίθεσης ή θα τον αφήσει στον πάγκο από τη στιγμή που έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Όσον αφορά εξάλλου στον Άγγελο Χαριστέα, ο Ότο Ρεχάγκελ υποστήριξε ότι είναι αμφίβολος όχι από προπονητικής πλευράς, καθώς ο επιθετικός της Νυρεμβέργης συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, όσο γιατί προέρχεται από τραυματισμό που είχε ως αποτέλεσμα να είναι εκτός δρασης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα πλάνα

Αλλαγές θα υπάρξουν σίγουρα πάντως στο βασικό σχήμα καθώς οι Σεϊταρίδης και Σαμαράς δεν είναι στην διάθεση του προπονητή της πρωταθλήτριας Ευρώπης μιάς και συμπλήρωσαν κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Νορβηγία. Την θέση του άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Χρήστος Πατσατζόγλου που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αυτό τον καιρό.

Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, Χαλκιάς και Νικοπολίδης έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Στο αριστερό άκρο θα είναι και πάλι ο Τοροσίδης. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Δέλλας και Κυργιάκος. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Κατσουράνης, Μπασινάς και Καραγκούνης, στα αριστερά της μεσαίας γραμμής ο Αμανατίδης, στα δεξιά ο Γιαννακόπουλος και στην κορυφή ο Γκέκας. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι επτά παίκτες της Εθνικής είναι στο όριο, κάτι που σημαίνει ότι αν δεχθούν κάρτα το Σάββατο θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης με την Τουρκία.

Φινάλε χωρίς προβλήματα

Ο Φάνης Γκέκας γυμνάστηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Βοσνία. Η προετοιμασία έτσι ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για την Εθνική ομάδα με την τελευταία προπόνηση να διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης.Πιο αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ είναι οι: Χαλκιάς, Νικοπολίδης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Κυργιάκος, Αντζας, Καψής, Σπυρόπουλος, Τοροσίδης, Μπασινάς, Τζιώλης, Κατσουράνης, Πατσατζόγλου, Καραγκούνης, Αμανατίδης, Σαλπιγγίδης, Γιαννακόπουλος, Λυμπερόπουλος, Γκέκας, Σαμαράς, Χαριστέας, Γκούμας.
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Βοσνία δεν έχουν τιμωρημένοι Σεϊταρίδης και Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: