Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

ΝΕΟΙ: ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα Νέων της ΑΕΛ, που επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και πλέον μετράει τρεις νίκες στους πρώτους τέσσερις αγώνες του πρωταθλήματος Νέων της Superleague. Οι «βυσσινί» έφτασαν στο «τρίποντο», χάρη σε δύο γκολ του Μπανούση, ένα στο ξεκίνημα κι ένα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο φορ των Νέων της ΑΕΛ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Μάγγου, για να σφραγίσει τη νίκη στο 85ο. Ο Μάγγος ξανά έβγαλε όμορφη κάθετη πάσα στον Ελευθεριάδη, ο οποίος απέφυγε τους αμυντικούς του Λεβαδειακού, έστρωσε υποδειγματικά στον Μπανούση κι εκείνος τετ-ατετ με τον Ριγανά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης οι «βυσσινί» είχαν δοκάρι με τον Τηλιόπουλο. Για την ομάδα του Λεβαδειακού η σπουδαιότερη στιγμή καταγράφηκε στο 55ο λεπτό όταν ο Μαργαρίτης βγήκε μόνος του απέναντι στον Μπαϊμάκη, αλλά ο γκολκίπερ των Νέων της ΑΕΛ έδιωξε τον κίνδυνο. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μακρή με 2η κίτρινη κάρτα στο 84ο λεπτό.

ΑΕΛ: Μπαϊμάκης, Καρατέεβ, Όντος, Μπουρουζίκας (72 Νόνης), Ραχωβίτης, Μάγγος, Κοκόμπελης (65 Τηλιόπουλος), Ζάγκος, Μπανούσης, Σπυρόπουλος (54 Λύτρας), Καραγιάννης (60 Ελευθεριάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: