Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ"

Εμφανώς ενθουσιασμένος ήταν ο Γιώργος Δώνης μετά τον αγώνα και την πρόκριση με την Μπλάκμπερν. Ο προπονητής της Λάρισας ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του και τόνισε ότι θα συνεχίζουν να δουλεύουν για να γίνουν ακόμα καλύτερη ομάδα. Απέδωσε την μεγάλη αυτή πρόκριση στην ψυχή και την θέληση των παικτών του.

«Η χαρά μου είναι απίστευτη και δεν μπορώ να την περιγράψω. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δείξαμε ότι ορισμένες φορές η ψυχή και η θέληση ξεπερνά κάποια άλλα πράγμα. Δουλέψαμε και δουλεύουμε συνέχεια και αυτή ήταν η ανταμοιβή μας. Εμείς δεν έχουμε παρά να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, προκειμένου να γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα».

Κλέϊτον: " Το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου"

«Είναι σίγουρα το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου. Ελπίζω να έρθουν και άλλα πιο σημαντικά με την φανέλα της Λάρισας. Δουλέψαμε πολύ για αυτή την αναμέτρηση και το πιο σημαντικό είναι ότι το πιστέψαμε. Διαβάσαμε τον αντίπαλο και έτσι ξέραμε τι να περιμένουμε. Στους ομίλους θα έχουμε δουλέψει ακόμα περισσότερο και θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Γκαλίτσιος: "Ζούμε ιστορικές στιγμές"

«Είναι μια μεγάλη ιστορική πρόκριση για την Λάρισα. Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι το αποψινό παιχνίδι θα ήταν και ήταν πολύ δύσκολο. Εμείς όμως σταθήκαμε στο ύψος μας και πήραμε αυτό που θέλαμε. Το γκολ που δεχτήκαμε με το τέλος του ημιχρόνου μας έβγαλε από τον ρυθμό μας, αλλά στην επανάληψη μπήκαμε πολύ δυνατά και ελέγξαμε τον αγώνα. Πλέον σκεφτόμαστε την συνέχεια και τον Λεβαδειακό. Ζούμε ιστορικές στιγμές, αλλά έρχονται καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: