Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

ΜΙΧ. ΛΕΑΝΗΣ: "ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΥΣ"

Αυτή η Λάρισα άξιζε να προκριθεί. Όχι μόνο για την εικόνα της στο εντός έδρας παιχνίδι. Η ΑΕΛ με την απόδοσή της μέσα στην Αγγλία απέδειξε πως πρέπει την Τρίτη το όνομά της να βρίσκεται ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες για την κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η πρόκρισή της είναι πανάξια. Αν εξαιρέσουμε τις δύο ατυχείς στιγμές, η Λάρισα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Ουσιαστικά στα δύο γκολ όλη η ομάδα αδράνησε. Στο πρώτο γκολ η αδράνεια είναι του Κοτσόλη και στο δεύτερο συνολικά της άμυνας. Κι όμως, έστω κι αν έκανε δύο λάθη, που σε τέτοιο επίπεδο δεν συγχωρούνται, η Λάρισα προκρίθηκε. Προκρίθηκε διότι οι «βυσσινί» έλεγξαν το παιχνίδι. Προσπαθούσαν να κρατήσουν τον ρυθμό του αγώνα. Ο Δώνης έδειξε πως διάβασε σωστά τον αγώνα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Φυσικά, μόνο του αυτό δεν φτάνει. Πρέπει να το πιστέψεις κιόλας.

Οι παίκτες της Λάρισας το πίστεψαν. Πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα, έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά, δεν μπήκαν φοβισμένα και στο τέλος δικαίως πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Ο Κλέιτον έκανε πολλή δουλειά στο κέντρο. Κρατούσε την μπάλα, έδινε ανάσες και φυσικά είναι ο άνθρωπος που πέτυχε το «χρυσό» γκολ.

Χρωστούσε ακόμα ένα γκολ στους Άγγλους, μια και στο πρώτο παιχνίδι βρέθηκε μόνος του και έστειλε την μπάλα πάνω στον Φρίντελ. Πολύ καλός και ο Φωτάκης. Ο Μπακαγιόκο διένυσε πολλά χιλιόμετρα και πίεσε τα αντίπαλα στόπερ. Όλοι οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί. Μαγκιά τους. Ας το χαρούν. Το αξίζουν!

Πηγή: Sporday

Δεν υπάρχουν σχόλια: