Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2007

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΛΚΜΑΑΡ, ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ & ΖΕΝΙΤ

Η αντίπαλος της ΑΕΛ στο Κύπελλο UEFA, Αλκμάαρ (29/11), υποδέχεται τη Ναϊμέγκεν (σήμερα 21:00). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη (3-2) με αντίπαλο τη Μπρέντα και τώρα θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Η ομάδα του Λουίς φαν Γκάαλ δεν υπολογίζει στους Ντιντούλιτσα, Λούιρινκ, Σάαρς, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάαρτεν Μάρτενς.

Η ήττα στο Βόλφσμπουργκ (3-1) θεωρείται παρελθόν και τώρα η Νυρεμβέργη ευελπιστεί να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενη (σήμερα 16:30) την Πρωταθλήτρια Στουτγάρδη, που εκτός έδρας έχει προβλήματα. (ael-sports) Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τους Χαριστέα (επιθετικός, 7 συμ./1 γκολ), Βίτεκ (επιθετικός), Γιάκομπσεν (αμυντικός) και Πινόλα (αμυντικός), ενώ επιστρέφει ο Βολφ (αμυντικός, 8 συμ./1 γκολ). Απο την Στουτγάρδη θα απουσιάσουν οι Μποκά (αμυντικός) και Ντα Σίλβα (μέσος), ενώ επιστρέφουν οι Μέιρα (αμυντικός), Χιτσλσμπέργκερ (μέσος, 4 συμ./1 γκολ), Πάρντο (μέσος, 10 συμ./1 γκολ) και Μαγκνίν (αμυντικός).

Η πρωτοπόρος του ρωσικού πρωταθλήματος Ζενίτ, επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, υποδέχεται σε ένα ματς ζωής και θανάτου (σήμερα 15:00) την 3η στην βαθμολογία Μόσχα. Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και τίποτα δεν έχει κριθεί στην κορυφή της ρώσικης Λίγκας, αφού Ζενίτ βρίσκεται μόνο 2 βαθμούς μπροστά από την Σπάρτακ Μόσχας, ενώ η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα από τον αντίπαλό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: