Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2007

ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ VISSINI STORE

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι το κεντρικό επίσημο κατάστημα της ομάδας, Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1) θα παραμείνει ανοιχτό αύριο Κυριακή 4/11 από τις 10π.μ. έως τις 2μ.μ. για διάθεση εισιτηρίων τόσο για το ματς με την Ξάνθη, όσο και για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Ζενίτ. Εισιτήρια για τον αγώνα του ΟΥΕΦΑ θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι της ΑΕΛ και από Vissini Store του Σταδίου Αλκαζάρ αύριο Κυριακή από τις 4μ.μ.

Συγκεκριμένα, για το ματς με την Ξάνθη οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

Θύρα 3 - Stergiaki: 60 ευρώ
Θύρα 2 - Storismenos: 30 ευρώ
Θύρα 4 - Ηλεκτρόραμα: 30 ευρώ
Θύρα 10Α-10Β - Wind: 23 ευρώ
Θύρες 1 & 6: 13 ευρώ

Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια για όλες τις θύρες στην τιμή των 10 ευρώ. Τα εισιτήρια αφορούν σε παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό. Η παιδική κερκίδα θα λειτουργήσει κανονικά.

Επίσης συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ζενίτ (Πέμπτη 8/11) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας - μαζί με το εισιτήριο για τη Ζενίτ - να προαγοράσουν εισιτήριο για τον δεύτερο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα με τη Νυρεμβέργη (20 Δεκεμβρίου), μέσα από ένα ξεχωριστό πακέτο που προσφέρεται σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή. Συγκεκριμένα, όσοι φίλοι της ομάδας προμηθευτούν εισιτήριο για το ματς με τη Ζενίτ, έχουν προτεραιότητα στην προαγορά του εισιτηρίου για τη αναμέτρηση κόντρα στη Νυρεμβέργη με έκπτωση, δηλαδή σε τιμή χαμηλότερη από την κανονική. H προσφορά ισχύει μέχρι και την Τρίτη 6 Νοεμβρίου. Διευκρινίζεται ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τη Νυρεμβέργη διατίθενται με έκπτωση μόνο μέσα από το συγκεκριμένο πακέτο (σε συνδυασμό, δηλαδή, με τα εισιτήρια του αγώνα με τη Ζενίτ) και όχι μεμονωμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: