Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΟ: ΓΡΙΦΟΣ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Πεσέιρο ενημερώθηκε από τους διεθνείς παίκτες για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, αφού έλλειπαν αρκετές μέρες από τις προπονήσεις. Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που δεν υπάρχουν ακριβείς ενδείξεις για την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο «Αλκαζάρ». Σύμφωνα πάντως με τη λογική του Πορτογάλου, ως τώρα, μπορεί να γίνει κάποια προσέγγιση.

Φαβορί για την εστία του «τριφυλλιού» είναι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, που προέρχεται από συνεχή παιχνίδια, ενώ και ο Νίλσον θα παίξει κανονικά στο δεξί άκρο της άμυνας. Στα αριστερά, με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Σέριτς, θα παίξει ένας εκ των Βύντρα, Φύσσα και το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μόρις, Σαριέγκι. Στη μεσαία γραμμή οι Μάτος και Τζιόλης θα βρίσκονται και πάλι στον άξονα, με τον Καραγκούνη στα δεξιά τους και τον Ίβανσιτς στα αριστερά. Για τη «γραμμή κρούσης» ο Πορτογάλος αντιμετωπίζει ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού και οι τέσσερις επιθετικοί του είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο ίσως να προτιμήσει τους Παπαδόπουλο και Εντόι, οι οποίοι δεν έλειψαν από τις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας, σε αντίθεση με τους Σαλπιγγίδη, Μάντζιο, που έλειπαν με την εθνική. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα.

Οριστικά χωρίς τον Γιάννη Γκούμα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα, αφού το αιμάτωμα στη γάμπα έχει «πετρώσει» και χρειάζεται εντατική θεραπεία και κάποιες μέρες για να υποχωρήσει. Ο Θεσσαλός αμυντικός συνέχισε και χθες τη θεραπεία του(κάτι που θα συνεχιστεί μέχρι τη Δευτέρα) και πλέον το ερώτημα είναι αν θα προλάβει την αναμέτρηση της άλλης αγωνιστικής με την Ξάνθη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: