Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ...

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης υποστήριξε -σύμφωνα με πληροφορίες- όσα είχε πει δημόσια για τις «υπόγειες» σχέσεις του Ατρόμητου με τη διαιτησία, μίλησε για την «παράγκα», ενώ εστίασε και στα γεγονότα που καταδεικνύουν ότι η ομάδα του έχει «πληγεί» φέτος από τη διαιτησία, όσο καμία άλλη στην κατηγορία.

Η ακρόαση του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ έγινε κεκλεισμένων των θυρών και ενώπιον τριών δικαστών. Ο κ. Πηλαδάκης φέρεται να έκανε εκτενή αναφορά στην περιβόητη «παράγκα», ενώ λέγεται πως μίλησε για συνεργασία του Ατρόμητου με άτομο, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί τότε στην υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος της ΑΕΛ είπε ότι όλη Ελλάδα ξέρει τι γίνεται, αλλά ότι δεν υπάρχουν στη διάθεσή του στοιχεία.

Επιπλέον στάθηκε στο αναμφισβήτητο γεγονός ότι η ΑΕΛ έχει αδικηθεί κατάφορα από τη διαιτησία, πράγμα που αποδεικνύεται από την παραπομπή διαιτητών και βοηθών στα περισσότερα από τα οκτώ ματς που έχει δώσει η ομάδα στο πρωτάθλημα.
Ερωτηθείς ο κ. Πηλαδάκης πάντως για το περιεχόμενο της συζήτησης και για το αν είπε πως δεν διαθέτει αποδείξεις δεν θέλησε να μιλήσει λέγοντας πως ό,τι είδε το φως της δημοσιότητας είναι απλά εικασίες.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Πηλαδάκης αναμένεται να παρουσιαστεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για να απολογηθεί μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του η ΠΑΕ Ατρόμητος και δεν αποκλείεται να του επιβληθεί πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: