Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έχει μπει στην τελική ευθεία και ο τραυματίας Τάσος Βενέτης δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη. Η ΑΕΛ αναμένεται να παραταχθεί με τη γνωστή 11άδα και βεβαίως το ίδιο σύστημα: Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Νταμπίζας, Κώτσιος, Βενετίδης, Φωτάκης, Κυριακίδης, Σαρμιέντο, Κλέιτον, Μπακαγιόκο και Αλεξάνδρου.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος ενσωματώθηκε χθες στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελπίδων. Ο 21χρονος δεξιός μπακ έκανε χαλάρωμα, καθώς αγωνίστηκε την Τετάρτη κόντρα στην Αλβανία, αλλά σήμερα θα μπει σε φουλ ρυθμούς και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το κυριακάτικο ματς.

Στις 12 το μεσημέρι στο καφέ Gossip (Κούμα 5 και Ρούσβελτ) ο Γιώργος Δώνης και οι Νίκος Νταμπίζας και Στέλιος Βενετίδης θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους φίλους της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει η AMSTEL, επίσημος υποστηρικτής της ΠΑΕ. Παράλληλα, θα κληρωθούν 15 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: