Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ

Διπλό είναι το πρόβλημα που ταλανίζει τον Ζοσέ Πεσέιρο, ενόψει της αναμέτρησης με την Λάρισα, την Κυριακή (25/11), στο Αλκαζάρ. Ο Γιάννης Γκούμας ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην γάμπα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς του Αλκαζάρ είναι μοιρασμένες. Από την άλλη πλευρά, ο "Κάρα" ταλαιπωρείται από ελαφριά μορφή τενοντίτιδας και στο τεχνικό επιτελείο των "πρασίνων", υπάρχει η ανησυχία μήπως υπάρξει υποτροπή. Και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν την αποστολή της Εθνικής στην Ουγγαρία για τους συγκεκριμένους λόγους και ο Πεσέιρο θα περιμένει να δει όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας για να κατασταλάξει εάν μπορεί να τους υπολογίζει.

Ένα απρόσμενο δώρο δέχτηκε ο Ζοσέ Πεσέιρο. Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού πήρε άδεια από τον προπονητή της Εθνικής Κροατίας να μην αγωνιστεί στο ματς κόντρα στην Αγγλία, λόγω μιας ασθένειας της κόρης του. Έτσι, ο Κροάτης πορτιέρο βρέθηκε την Δευτέρα (19/11) στην Παιανία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης, το απόγευμα επιστρέφει στην Ελλάδα και ο Μόρις, αφού αποκλείστηκε από την αποστολή της Ν.Αφρικής για το φιλικό κόντρα στον Καναδά. Τέλος, το απόγευμα επιστρέφει και ο Μάτος, ο οποίος βρέθηκε στην Ιταλία για να κινήσει τις διαδικασίες έκδοσης ιταλικού διαβατηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: