Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ"

Για την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα θα παλέψει το Σάββατο η ΑΕΛ κόντρα στον φορμαρισμένο Πανιώνιο, στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης. Ο Κώστας Πιλαφίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Η ήττα και κυρίως ο τρόπος που αυτή ήρθε, από την ΑΕΚ έχει πεισμώσει τους βυσσινί που θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος, από τους κορυφαίους της ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική, μιλώντας για το ματς του ΟΑΚΑ τόνισε: «Παρουσιαστήκαμε αρκετά καλοί και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε 2-3 πράγματα στην άμυνα θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές».

Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας και το γνωρίζουν πολλή καλά οι παίκτες της Λαρισινής ομάδας. «Παίζουμε με έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και όπως δείχνει έχει βρει τον ρυθμό του. Αν είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στα 40 λεπτά μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας, να πάρουμε τη νίκη», σημείωσε ο Καλαματιανός γκαρντ.

Όπλο των "βυσσινί" θα πρέπει να αποτελέσει ο κόσμος που αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν ώστε να στηρίξει τους παίκτες του Κώστα Πιλαφίδη. «Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας ακόμη περισσότερο. Φέτος είναι κοντά μας αλλά ζητάμε την στήριξή τους», κατέληξε ο Παπανικολόπουλος.

Πηγή: sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: