Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ

Ατυχος και πάλι ο Εσεκιέλ Γκονζάλες. Ο Αργεντίνος άσος του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, στη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Ηλυσιακό και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Δεν εκφράζονται φόβοι για κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο και με δεδομένη την ήδη μακρά αποχή του Γκονζάλες από τα γήπεδα, ίσως η επιστροφή του σε επίσημο ματς θα καθυστερήσει κι άλλο.

Ο Εκι ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με τον Αγιο Δημήτριο, ωστόσο απόψε με τον Ηλυσιακό δεν μπόρεσε να βγάλει παραπάνω από επτά λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον Παπαδόπουλο. Το μέγεθος του προβλήματος θα εξακριβωθεί στις προσεχείς ώρες. Στο φιλικό με τον Ηλυσιακό, αγωνίστηκαν οι επίσης προερχόμενοι από τραυματισμό Σωτήρης Νίνης και Θανάσης Τσίγκας, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Ο Τσίγκας μάλιστα έκλεψε την παράσταση, καθώς σημείωσε και τα τρία γκολ του Παναθηναϊκού στο νικηφόρο 3-1. Ολα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον 25χρονο επιθετικό να σκοράρει γρήγορα δύο φορές, μέσα σε τρία λεπτά. Στο 14' με κεφαλιά έκανε το 1-0 και στο 17' με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-0. Ο Ηλυσιακός απάντησε στο 25' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρκομιχάλη, ο Τσίγκας στο 39' συμπλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ και έκλεισε το σκορ, με νέα κεφαλιά, πριν αντικατασταθεί στο ημίχρονο από τον Εντόι. Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε και ο Τζο Ενακαρίρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: