Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ: "ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ"

Στο θέμα της διαιτησίας στάθηκε ο Γιώργος Γκαλίτσιος μιλώντας στο «Sportime FM 89,2» και την εκπομπή «Σφήνες» του Άγγελου Μενδρινού. "Είναι γεγονός ότι μας έχουν κόψει πάρα πολλούς από το πρωτάθλημα και η θέση που βρισκόμαστε είναι εντελώς πλασματική", δήλωσε μεταξύ άλλων. Ο παίκτης της Λάρισας αναφέρθηκε και στο παράγοντα τύχη, ο οποίος έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα του, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα στο ματς του κυπέλλου UEFA που ακολουθεί κόντρα στην Αλκμάαρ στην Ολλανδία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ: «Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όλοι ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Προσφέρουμε θέαμα, πιστεύω, και αυτό μας το λέει κάθε φίλαθλος που μας βλέπει στο δρόμο. Από ‘κει και πέρα πιστεύω ότι κάποιοι άλλοι παράγοντες, όπως και χθες άμα δείτε το πρώτο γκολ ήταν offside, δεν ξέρω τι λάθος έχουμε κάνει και τι λάθη πληρώνουμε μέχρι τώρα, είναι γεγονός ότι μας έχουν κόψει πάρα πολλούς από το πρωτάθλημα και η θέση που βρισκόμαστε είναι εντελώς πλασματική. Τα αποτελέσματα θα έρθουν. Η ψυχολογία μας είναι σε καλά επίπεδα γιατί αποδίδουμε καλά, η τύχη δεν είναι με το μέρος μας αυτόν τον καιρό, ωστόσο, πιστεύω ότι στο μέλλον θα γυρίσει η τύχη, θα είναι με το μέρος μας και θα κάνουμε πολύ καλύτερα τα πράγματα».

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ: «Μ’ αρέσει να παίζω σε διάφορες θέσεις, από ‘κει και πέρα, σ’ όποια θέση μου ζητηθεί από τον προπονητή μου να αγωνιστώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει που θα με βάλει. Είναι πιο δύσκολο να διεκδικήσεις θέση στην ενδεκάδα αν είσαι νέος και αν είσαι ντόπιος παίκτης γιατί οι ομάδες δίνουν πολύ βαρύτητα σε ξένους ποδοσφαιριστές, πιστεύουν πιο πολύ σ’ αυτούς απ’ ότι φαίνεται, χωρίς λόγο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αυτό και φαίνεται αυτό γιατί οι ομάδες επενδύουν πάνω σε νέους παίκτες. Όλο και περισσότερες ομάδες χρησιμοποιούν νέους παίκτες».


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ: «Είναι αναπόφευκτο να μην υπάρχουν αυτές οι συγκρίσεις ωστόσο από την πλευρά μου δεν δίνω καθόλου σημασία σ’ αυτά τα πράγματα. Κοιτάω να αποδίδω όσο το δυνατόν καλύτερα, να είμαι καλά με τον εαυτό μου, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ: «Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα στο θεσμό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ καλές ομάδες, πάρα πολύ δυνατές ομάδες, με πολύ μεγάλο μπάτζετ, μεγάλη διαφορά από τη δική μας ομάδα ωστόσο έχουμε δείξει ότι η ομάδα μας κοιτάει κατάματα αυτές τις ομάδες και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΜΑΑΡ: «Πάμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση. Πιστεύω πως αν αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας θα πάνε όλα καλά».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ: «Είναι εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις. Δεν μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα στο πρωτάθλημα ή στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο κάθε θεσμός έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και κοιτάμε διαφορετικά κάθε θεσμό και εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: