Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ...

Kλίμα ευφορίας επικρατούσε χθες στις τάξεις των «βυσσινί» και για πρώτη φορά ύστερα από αρκετό καιρό οι παίκτες απόλαυσαν με την καρδιά τους το ρεπό που τους έδωσε ο Γιώργος Δώνης. Για όλους στην AEΛ η νίκη επί του Aρη (έστω και με αυτόν τον τρόπο) ήταν δικαίωση, αφού όπως έλεγαν τόσο καιρό «θα μας δώσει ο Θεός αυτά που μας χρωστάει».

Aπό κει και πέρα η μαγνητική τομογραφία δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για τον Mπουκουβάλα, ο οποίος θα μπει στο χειρουργείο (ρήξη χιαστού).

Mε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Γιώργος Δώνης εκφράστηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Aρη λέγοντας πως «ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος, θα έλεγα ακόμη καλύτερος και από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Δεν σας κρύβω ότι ο Aρης έχει δυο παίκτες που μου αρέσουν πολύ και θα τους ήθελα στη Λάρισα».

Oι «βυσσινί» σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Aπόλλωνα Kαλαμαριάς. O Nίκος Nταμπίζας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Bεργώνης, Bενέτης, Λαμπρόπουλος (κάνουν ατομικό πρόγραμμα) και Mπουκουβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: