Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

ΒΕΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ"

Την άποψη ότι ο Απόλλωνας Καλαμαριάς θα πρέπει να συγκεντρώσει 33 ή 34 βαθμούς για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βέλα Τζούνιορ. Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι νιώθει ολοένα και καλύτερα, ύστερα από την επτάμηνη αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω τραυματισμού. Yπογράμμισε δε ότι η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ ήταν θετική, ενώ, όσον αφορά το ματς με τη Λάρισα, ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας του είναι η νίκη.

«Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν στις 13 Μαΐου με τη Λάρισα, ήταν πολύ σοβαρός ο τραυματισμός μου αλλά το ξεπέρασα και από πλευράς φυσικής κατάστασης νιώθω κάθε μέρα και καλύτερα. Ξαναμπήκα στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ, το αποτέλεσμα ήταν πολύ αρνητικό αλλά εμένα με βοήθησε διότι έπαιξα.

Το σημαντικό για τον Απόλλωνα είναι να νικήσει τη Λάρισα, είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι διότι έχει πολύ καλό προπονητή και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι η ομάδα που κέρδισε πέρυσι το κύπελλο αλλά χρειάστηκε να νικήσει εμάς για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: