Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΤΗΜΑ..."

Μετά τον αγώνα στην Κρήτη και παρά το γεγονός ότι η Λάρισα, μολονότι είχε τις ευκαιρίες για τη νίκη, έμεινε στο 0-0, ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα. «Φτύσαμε αίμα για να φθάσουμε στο επίπεδο να μπορούμε να παίξουμε το 4-3-3 και δεν πρόκειται να το αλλάξουμε» δήλωσε ο κόουτς των «βυσσινί», στηρίζοντας την άποψή του αυτή στο γεγονός ότι η ομάδα του παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο.

Αλλωστε, στην ΑΕΛ είναι πεπεισμένοι ότι αρκεί μία νίκη για να μπορέσει η ομάδα να ρολάρει και φέρνουν ως παράδειγμα τον περυσινό Αρη, που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχε... κολλήσει στις ισοπαλίες, όμως τελικά κατετάγη στις «ευρωπαϊκές» θέσεις.

Στο πνεύμα αυτό, άλλωστε, ήταν και τα λόγια του Γιώργου Δώνη προς τους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του ματς: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ψηλά το κεφάλι. Εμείς καθορίζουμε την τύχη μας και η κατάσταση αυτή δεν θα αργήσει να αλλάξει».

Ρεπό είχαν χθες οι «βυσσινί» και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις. Φωτάκης και Μπακαγιόκο εξέτισαν την ποινή τους. Ο Ιβοριανός επιθετικός λογικά θα είναι εντάξει με τον τραυματισμό του, ενώ και το χτύπημα του Σαρμιέντο δεν μοιάζει σοβαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: