Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

ΨΑΧΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ...

Ο δυσανάλογος συσχετισμός των ευκαιριών που δημιουργεί η ΑΕΛ με τα γκολ που πετυχαίνει και εν τέλει η δυσκολία που αντιμετωπίζει στην κατάκτηση βαθμών (συμπλήρωσε τρεις μήνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, από τις 2/9 το 0-1 στην Τρίπολη) οδηγεί στην αναζήτηση επιθετικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενισχύσει από τον Ιανουάριο την ομάδα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο υποψήφιος προς απόκτηση παίκτης είναι να παίζει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης στο 4-3-3 -το οποίο θα συνεχίσει να εμπιστεύεται ο Γιώργος Δώνης, άσχετα αν δεν έρχονται τα αποτελέσματα- αλλά και να βλέπει με άνεση δίχτυα. Το ψάξιμο έχει ήδη ξεκινήσει βασικά στη διεθνή αγορά, δεδομένου πως στο εσωτερικό δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Πλην του επιθετικού πιθανόν η ΑΕΛ να κινηθεί και για παίκτη σε άλλη θέση, ωστόσο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μετά τον αγώνα της Κυριακής με τον Αρη.

Ερωτηθείς, πάντως, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκος Λυράκης για την ενίσχυση του ρόστερ, τόνισε πως «μεταγραφές θα γίνουν όχι γιατί η ΑΕΛ έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά γιατί θα πρέπει να εξελιχθεί η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: