Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

ΚΩΤΣΙΟΣ: "ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΑ..."

Για τον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Ηλίας Κώτσιος. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, τόνισε ότι η ομάδα του είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να πάρει το παιχνίδι, και πως η ισοπαλία στο Ηράκλειο άφησε μια πικρή γεύση στην ομάδα. Όσο για την πορεία της Λάρισας στο πρωτάθλημα, ο Κώτσιος ανέφερε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς αν δεν αδικούνταν από τη διαιτησία.

Αναλυτικά ο παίκτης της Λάρισας μίλησε:

Για τον ΟΦΗ:
«Αγαπώ τον ΟΦΗ και κανείς δεν μπορεί να μου αλλάξει την γνώμη για αυτή την ομάδα. Δεν ξεχνάω το γεγονός ότι ξεκίνησα ουσιαστικά την καριέρα μου από αυτή την ομάδα αλλά και το ότι είμαι σήμερα σε αυτό το σημείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική μου καριέρα το οφείλω σε αυτή την ομάδα».

Για το λόγο που επέλεξε την ΑΕΛ:
«Επέλεξα την ΑΕΛ γιατί ήθελα μια αλλαγή για εμένα. Το ότι δεν ήρθα δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ και δεν εκτιμώ τον ΟΦΗ. Ήθελα να έρθω κοντά στην οικογένεια μου μετά από πολλά χρονιά καθώς έλειπα από εδώ αρκετό καιρό. Το αν ήταν σωστή ή όχι η απόφαση που πήρα θα το δείξει το μέλλον».

Για την πορεία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα:
«Καταρχάς δεν νομίζω ότι ο ΟΦΗ είναι σε χειρότερη μοίρα από εμάς, εξάλλου ΟΦΗ και ΑΕΛ έχουν διαφορά έναν βαθμό. Απλώς φαίνεται έτσι γιατί ο ΟΦΗ είναι στην ζώνη του υποβιβασμού. Ο ΟΦΗ έχει προβλήματα καθώς σε αρκετά παιχνίδια έχουν απουσιάσει βασικά στελέχη του. Ένας για παράδειγμα ποδοσφαιριστής που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος είναι ο Ντρούλιτς που κατά την γνώμη μου ήταν ο mvp του περσινού πρωταθλήματος και είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάνει την διαφορά μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα η επιθετική γραμμή του έχει αλλάξει και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Ολα αυτά δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα. Δεν πιστεύω ότι άλλες ομάδες όπως ο Ηρακλής ή ο Αστέρας Τρίπολης είναι καλύτερες ομάδες από τον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Απόδειξη και θέλω να το τονίσω αυτό. Πέρυσι ΟΦΗ και ΑΕΛ είχαν διαφορά έξι ή επτά βαθμούς και όμως η ΑΕΛ σώθηκε στο 85΄ και ο ΟΦΗ από την άλλη αγωνίστηκε στο κύπελλο Ιντερτότο. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη και όχι αποδοκιμασίες».

Για το παιχνίδι της Κυριακής στο Παγκρήτιο Στάδιο:
«Νομίζω ότι μας αδικεί το 0-0. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε που δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες έπρεπε να πετύχουμε ένα γκολ. Αφού δεν το κατορθώσαμε αυτό στο δεύτερο επηρεαστήκαμε από την κούραση των συνεχόμενων ταξιδιών και κάποια λάθη που κάναμε παραλίγο να μας στοιχήσουν. Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρή γεύση. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να ανεβούμε στην βαθμολογία. Έχουμε άγχος όπως άγχος έχει και ο ΟΦΗ».

Για την φετινή πορεία της ΑΕΛ:
«Είμαστε σε δύσκολη θέση αν και πιστεύω ότι σε κάποια παιχνίδια δεν είχαμε την τύχη να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Αν και είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία παίζουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και πάνω από όλα προσπαθούμε να το ευχαριστηθούμε εμείς οι ίδιοι. Όμως εκτός από αυτό έχουμε αδικηθεί σε αρκετά παιχνίδια και το αποδεικνύει το γεγονός ότι πολλοί διαιτητές και επόπτες έχουν τιμωρηθεί για την απόδοση τους στα παιχνίδια της ΑΕΛ. Όσον αφορά τους στόχους της φετινής περιόδου θέλουμε να πετύχουμε και πάλι την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Όμως για την ΑΕΛ θα είναι αποτυχία αν δεν μπούμε στην πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ και τελειώσει για εμάς το πρωτάθλημα από τον Απρίλιο κιόλας».

H συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Δώνη

O τεχνικός της ΑΕΛ, Γιώργος Δώνης, θα παραθέσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου - ενόψει και της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη - αύριο Τετάρτη 5/12 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: