Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ... 0 - 1

19/08/2007 ... Ώρα: 20:00

Φιλικός αγώνας: ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ... 0 - 1


... Επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου εκτός έδρας, η ΑΕΛ ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα. Η κυπελλούχος Ελλάδας παρουσιάστηκε κουρασμένη, λόγω των συνεχών προπονήσεων αλλά και του ταξιδιού από την Ισπανία, αλλά έστω κι έτσι κατάφερε να πάρει τη νίκη, χάρη στο γκολ του Αντώνη Πούτα στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Δοκιμές έκανε ο Γιώργος Δώνης, καθώς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιήθηκαν πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90ο: Λήξη της αναμέτρησης.
89o: Σέντρα από τον Γεωργιάδη, κεφαλιά του Χαϊκάλη η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
87ο: Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Εξαιρετικός συνδυασμός Πάρα-Κλέιτον, ο Βραζιλιάνος μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει τον Βεζυρίδη, αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων διώχνουν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.
76o: Μακρινό σουτ του Μπαχράμη, η μπάλα φεύγει άουτ.

72o: Ωραία ατομική ενέργεια και μακρινό δυνατό σουτ του Πάρα, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
68ο: Ωραίος συνδυασμός Πάρα-Κλέιτον, ο Βραζιλιάνος βγάζει διαγώνια μπαλιά στον Κόζλεϊ που μπαίνει από τα ριστερά στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακό, αλλά το κοντρόλ δεν είναι καλό και δίνει την ευκαιρία στους αμυντικούς να διώξουν.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο με αλλαγές για την ΑΕΛ. Κόζλεϊ, Πάρα και Κλέιτον στις θέσεις των Μουνιόθ, Λαμπρόπουλου και Ιγκλέσιας.

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45ο: Κάθετη μπαλιά στον Κοντέων που επιχειρεί προβολή από πλάγια θέση, όμως, ο γκολκίπερ της ΑΕΛ με έγκαιρη έξοδο αποκρούει.
38ο: Ο Φονσέκα μπαίνει από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ, αλλά ο Κηπουρός εξουδετερώνει τη σέντρα-σουτ που επιχειρεί.
35o: Μακρινό αριστερό σουτ του Χατζηλιόντα, μπλοκάρει ο Βεζυρίδης.

21o: Η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ. Ωραία μπαλιά-τρύπα του Βεργώνη στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων για τον Πούτα, ο τελευταίος γυρίζει και με όμορφο αριστερό συρτό σουτ νικάει τον Βεζυρίδη.

13ο: Κόρνερ για τον Ολυμπιακό, γύρισμα του Βέρμπη στη μικρή περιοχή της ΑΕΛ, όμως ο Φονσέκα από πλεονεκτική θέση πλασάρει άουτ.
3o: Σουτ του Χατζηλιόντα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
1ο: Σέντρα στoν αγώνα



ΑΕΛ: Κηπουρός, Φέρστερ, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Πούτας, Γκίκας (57 Μπαχράμης), Ιγκλέσιας (46 Κλέιτον), Βεργώνης (43 Κυριακίδης), Χατζηλιόντας, Λαμπρόπουλος (46 Πάρα), Μουνιόθ (46 Κόζλεϊ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: