Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

"2.365 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..."


Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Νίκος Λυράκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Σούπερ ΣΠΟΡ FM 90.1 της Λάρισας. Η κουβέντα την περισσότερη ώρα στράφηκε γύρω από το θέμα των μεταγραφών και ειδικά του επιθετικού.

Για την υπόθεση του σέντερ φορ είπε: ΄΄Αποφασίσαμε να απλώσουμε το χέρι μας πιο μακριά από ότι μπορούσαμε. Τα ονόματα που διαλέξαμε είναι πολύ δύσκολο να έρθουν στην ΑΕΛ, υπήρχαν παίκτες που δεν ήξεραν την ύπαρξη μας. Μπορούσαμε να έχουμε διαλέξει πιο εύκολα ονόματα στην αγορά αλλά επιλέξαμε να φέρουμε κάποιο ποιο μεγάλο όνομα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες αυτού του εγχειρήματος. Τα μονοπάτια που βαδίσαμε ήταν άγνωστα για εμάς και ήταν πολύ δύσκολη η προσέγγιση. Το αν κάναμε καλά ή όχι θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Πριν μία εβδομάδα εμείς είχαμε το άγχος, τώρα το άγχος το έχουν οι παίκτες λόγω του ότι τελειώνει η μεταγραφική περίοδος και θέλουν να κλείσουν σε κάποια ομάδα. Ο παίκτης που θα έρθει δεν αποκλείετε να κλείσει μέσα σε δύο ημέρες, έχουμε μείνει στις λεπτομέρειες πια… Εκτός από τον Αγκάλι και τον Μπακαγιόκο, υπάρχουν ακόμα δύο ονόματα που δεν είναι γνωστά στον τύπο΄΄

Για τις μεταγραφές που έχουμε γίνει ανέφερε: ΄΄ Οι μεταγραφές που έγιναν στην ΑΕΛ φέτος είναι τεράστιες για το μέγεθος της ΑΕΛ, απλώς δεν έχουν σερβιριστεί όπως θα έπρεπε από τα ΜΜΕ. Π.χ. (Όπως ο Πανιώνιος ο οποίος κέρδισε τον Ολυμπιακό και ξαφνικά όλοι τον θεωρούσαν σούπερ ομάδα και από τότε δεν έχει βάλει γκολ.) Οι μεταγραφές του Σαρμιέντο και Πάρα δεν μπορεί να διανοηθεί να τις κάνει μία μικρομεσαία ομάδα στην Ελλάδα. Επίσης δεν υπάρχουν ομάδες στην Ελλάδα που να μπορούν να αγοράσουν παίκτες από το ΠΟΚ, αλλά εμείς το κάναμε΄΄.

Για την πορεία της ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια τόνισε: ΄΄ Γίναμε κάποιο μέγεθος στην Ευρώπη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και πετύχαμε πολλά πράγματα που ούτε και εμείς οι ίδιοι τα περιμέναμε. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ανεβάσουμε τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορούμε΄΄.

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ ανέφερε: ΄΄ Ότι χρώμα και να βγει στις εκλογές, δεν μπορεί με τίποτα να σταματήσει το νέο γήπεδο της ΑΕΛ. Το μόνο που μπορεί να καθυστερήσει το έργο είναι κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες χωρίς και αυτό να είναι σίγουρο΄΄.

Για τα διαρκείας είπε: ΄΄ Μέχρι στιγμής έχουνε πουληθεί 2.365.

Κλείνοντας για την φημολογία περί παραχώρησης του Γιώργου Γκαλίτσιου στον Παναθηναϊκό με την επικείμενη μεταγραφή του Βύντρα στην Χέρτα είπε: ΄΄ Δεν έχουμε καμία τέτοια πρόταση, για το αν ο Γκαλίτσιος θα πάει στον Παναθηναϊκό αυτά είναι φημολογίες και δεν έχουν καμία βάση στην παρούσα φάση, αν τυχόν γίνει πρόταση τότε θα το εξετάσουμε και θα δούμε αν συμφέρει την ομάδα μας μία τέτοια παραχώρηση΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια: