Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΑ ΕΧΟΥΝ 400 ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ

... Τελικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα της ΑΕΛ θα έχει στο πλευρό της περίπου 400 φιλάθλους. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τις δύο ΠΑΕ μιας και η ΑΕΛ είχε ζητήσει 400 εισιτήρια και τελικά θα τα πάρει.

Οι φίλαθλοι θα προμηθευτούν τα εισιτήρια έξω από το γήπεδο σε ειδικό σταντ και θα κοστίζουν 20 ευρώ, θα τοποθετηθούν στην θύρα 3 που είναι το νέο πέταλο στην Νότια πλευρά του γηπέδου. Η συγκεκριμένη κερκίδα είναι αποκομμένη από το υπόλοιπο γήπεδο και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Επίσης θα υπάρχει και δωρεάν πάρκινγκ και η ΠΑΕ Τρίπολη θα έχει ιδιωτική ασφάλεια (!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ;;;;) για να μην συμβεί το παραμικρό και να υπάρχει προστασία των αυτοκινήτων. Όσοι φίλαθλοι ταξιδέψουν στην Τρίπολη θα έχουν και αρκετές ανέσεις στο γήπεδο μιας και το συγκεκριμένο νέο πέταλο θα έχει κυλικείο και τουαλέτα. Το πέταλο συνολικά χωράει 500 άτομα και εδώ και λίγες μέρες είναι έτοιμο. Να τονίσουμε πως η εκδρομή δεν θα είναι οργανωμένη και όσοι θα ταξιδέψετε θα πρέπει να έχετε μαζί σας ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: