Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ"

Μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ ο Γιώργος προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι διότι μετά τον Βενετίδη χάνουμε και τον Κώτσιο για το παιχνίδι με τη Μπλάκμπερν. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φιλική νίκη της Λάρισας επί του ΟΦΗ : «Τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδειξαν καλή διάθεση και έκαναν αυτά που έπρεπε. Συνδυάσαμε ουσία και θέαμα και με μια ανάλογη εμφάνιση έχουμε ελπίδες κόντρα στην Μπλάκμπερν»

Τέλος, ο Δώνης ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει τη Λάρισα στον αγώνα με τη Μπλάκμπερν: «Είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε ο κόσμος να εξαντλήσει τα εισιτήρια, έτσι ώστε να μετατρέψει το Πανθεσσαλικό στάδιο σε μια δυνατή έδρα, όπως το Αλκαζάρ. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα, από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πιο μεγάλος από το σημερινό (χθεσινό) φιλικό, χωρίς αυτό να αφορά τον ΟΦΗ. Ούτε εμείς μπορούμε να συγκριθούμε μαζί τους. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο οργανωμένα και έξυπνα θα παίξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: