Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ


Γιώργος Φωτάκης: "Μετά από αρκετό καιρό παίξαμε στην φυσική μας έδρα. Ήταν το πρωτο μας παιχνίδι για φέτος στο Αλκαζάρ και πιστεύω ότι η πρόβα τζενεράλε ενόψει Μπλακμπερν πήγε πολύ καλά. Καταφέραμε να συνδυάσουμε θέαμα με ουσία και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. Μακάρι να παίξουμε το ίδιο καλά και στην αναμέτρηση με την Μπλάκμπερν. Σίγουρα πρόκειται για διαφορετικό ματς, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς, προκειμένου να περάσουμε στους ομίλους".


Ηλίας Κυριακίδης: " Η νίκη θα ήταν σημαντική αν συνοδευόταν με βαθμούς. Παίξαμε θεαματικό ποδόσφαιρο με αρκετά γκολ και ευκαιρίες και σίγουρα δείξαμε πως βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης κι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Όταν κερδίζεις και αποδίδεις καλό ποδόσφαιρο φτιάχνεις και την ψυχολογία. Πρώτη φορά αγωνίστηκα στο Αλκαζάρ κι ένιωσα υπέροχα. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα να κερδίζει κι όταν του προσφέρεις και θέαμα ενθουσιάζεται. Πάμε με καλή ψυχολογία στο ματς με την Μπλάκμπερν και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".


Μιχάλης Μπουκουβάλας: "Ηταν ένα δυνατό τέστ, όπου καταφέραμε να παίξουμε πολύ καλά και να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία, ενόψει Μπλάκμπερν, όπου θα πάμε για το καλύτερο. Το ντεπούτο μου στο Αλκαζάρ ήταν για μένα κάτι το ξεχωριστό και ευχαριστώ τον κόσμο που μου έδωσε κουράγιο. Ό,τι και να πούμε για τον κόσμο της ΑΕΛ είναι λίγο, απλά θέλω οι φίλαθλοί μας να είναι κοντά και στις καλές και στις κακές στιγμές. Θέλω να τονίσω πως θα δουλεύω καθημερινά για να βελτιώνομαι και θα προσπαθώ όταν παίρνω ευκαιρίες να δίνω τον καλύτερο μου ευατό, για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: