Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ...


Τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα των "Ρόβερς" στο 1ο γύρο του Κυπέλλου Ουέφα άρχισαν να διατίθενται στο κοινό. Ο προπονητής των Άγγλων Μαρκ Χιουζ θεωρεί ότι η παρουσία τους θα βοηθήσει την ομάδα να ξεκινήσει με μια νίκη στο Βόλο, σε αγώνα που θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδος (16:00 ώρα Αγγλίας).

Στην ομάδα έχουν παραχωρηθεί 700 εισιτήρια γι' αυτό το παιχνίδι τα οποία κοστίζουν 14 λίρες (δηλ. 20 ευρώ) το καθένα. Δεν θα ισχύσει κανένα προνόμιο όσο αφορά τα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Όλα τα εισιτήρια θα σταλούν είτε με το ταχυδρομείο είτε μπορούν να παραληφθούν από το EWOOD PARK όταν θα είναι έτοιμα προς διάθεση. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να επικοινωνήσουν με το γραφείο εκδόσεων εισιτηρίων σχετικά με τις επιλογές τους.

Όποιος επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο γι' αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να συμπληρώσει μια αίτησησυμμετοχής στην οποία θα αναφέρονται οι λεπτομέρειες του ταξιδιού (αναχώρηση, άφιξη, πτήση, κτλ) , αν υπάρχει διαβατήριο σε ισχύ και ποιος ο αριθμός του, τον τόπο διαμονής τους, κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: