Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

ΑΝΤΣΟΥΕ: "ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ"

Την σιωπή του έσπασε ο Ανρί Αντσούε έπειτα από πέντε μήνες. Ο πρώην άσος της Λάρισας βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, γεγονός που στάθηκε η αιτία να αποχωρήσει από την χώρα μας. Ο επιθετικός από την Γκαμπόν μίλησε για το θέμα αυτό σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα κοπέλας από την Θεσσαλονίκης η οποία του έριξε κοκαΐνη στο ποτό του.

«Όλα ξεκίνησαν μια εβδομάδα πριν από τον τελικό. Είχαμε παίξει για το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, εγώ δεν είχα πάει καθόλου καλά και βγήκα στη Θεσσαλονίκη με ένα φίλο που φιλοξενούσα τότε για να ξεσκάσω. Συναντήσαμε κι άλλους γαλλόφωνους και ήπιαμε πολύ. Είχα αρχίσει να κουράζομαι, όταν μια κοπέλα μου πρότεινε να πιω από το ποτήρι της, λέγοντας πως αυτό ήταν κάτι σαν "Red Bull", ποτό που σου δίνει ενέργεια. Δέχτηκα και σύντομα ένιωσα ανεβασμένος», δήλωσε ο αρχικά ο 28χρονος παίκτης.

«Ακολούθησε ο τελικός με τον Παναθηναϊκό, σκόραρα και πέρασα από ντόπινγκ κοντρόλ. Δύο εβδομάδες μετά έμαθα ότι ήμουν θετικός σε κοκαΐνη. Όταν έκατσα να σκεφτώ, θυμήθηκα εκείνη τη βραδιά και αναζήτησα την κοπέλα. Τη βρήκα και παραδέχθηκε πως μέσα στο ποτό είχε ρίξει κοκαΐνη. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την απερισκεψία μου, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν ντοπάρομαι», πρόσθεσε ο Αντσούε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: