Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

ΚΟΖΛΕΙ: "ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ"

H Λάρισα βρίσκεται ήδη στην Αγγλία όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Μπλάκμπερν στη ρεβάνς του 2-0 στο Πανθεσσαλικό με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου UEFA. Λίγο πριν την αναχώρηση των “βυσσινί”, ο Σλοβάκος φορ Γιόσεφ Κόσλεϊ μίλησε στο Sportaction για την αναμέτρηση με τους Άγγλους.

Η αποστολή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και αυτό νομίζω είναι κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό. Η Μπλάκμπερν είναι μία σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες και είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στην πρόκρισηδηλώνει ο πολύπειρος επιθετικός που προσθέτει:θεωρώ σίγουρο ότι οι Άγγλοι θα θελήσουν να μας ασκήσουν πίεση από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα ”.

Ποια όμως θα είναι η ενδεδειγμένη διαχείριση του αγώνα από την ελληνική ομάδα;Αυτό που θεωρώ ότι πρέπει να προσέξουμε περισσότερο από κάθε τι είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Και ένα δευτερόλεπτο αδράνειας μπορεί να κοστίσει ακριβά σε μία τέτοια έδρα. Ακόμη και αν βρεθούμε πίσω στο σκορ, δεν πρέπει να τρομάξουμε αφού και με ήττα 1-0 η πρόκριση θα είναι δική μας. Γενικά, το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται από τη μεριά μας, σοβαρότητα, πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση ”.

Όσο για το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση;: “Αν το παιχνίδι ήταν νοκ άουτ, η Μπλάκμπερν στην έδρα της θα ήταν το μεγάλο φαβορί λόγω ποιότητας και εμπειρίας. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι οι Άγγλοι ήταν φαβορί για νίκη και στο παιχνίδι στην Ελλάδα, έφυγαν όμως ηττημένοι. Επειδή λοιπόν δεν πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι αλλά υπάρχει και η καθαρή νίκη με 2-0 της ομάδας μας, πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: