Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Φθινοπωρινό τοπίο βρήκε η αποστολή της Λάρισας στο Μπλάκμπερν. Η θερμοκρασία ήταν λίγο πάνω από τους 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ η βραδινή προπόνηση στο «Ιγουντ Πάρκ» ολοκληρώθηκε κάτω από βροχή. Παρών ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση και αποχώρησε.

Οσον αφορά το σύστημα που θα παίξει η Μπλάκμπερν, ο Γιώργος Δώνης σχολίασε πως στον αγώνα με τη Σάντερλαντ είδε τους Αγγλους να παίζουν 4-3-3 αντί για 4-4-2 που παρατάχθηκαν στο Πανθεσσαλικό, προσθέτοντας ότι «έχουμε προετοιμαστεί και για τα δύο. Πλέον ξέρουμε καλύτερα την Μπλάκμπερν, αλλά μας ξέρει και αυτή».

Αμφίβολος ο Νέλσεν

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Νέλσεν, με αποτέλεσμα η συμμετοχή στα μετόπισθεν της Μπλάκμπερν να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Λογικά το δίδυμο στην άμυνα των Αγγλων θα είναι Σαμπά και Οϊερ. Θέση στην 11άδα διεκδικεί ο ΜακΚάρθι.
Ασχημη εντύπωση προκάλεσε στους δημοσιογράφους που συνόδευαν την αποστολή της ΑΕΛ το γεγονός πως οι Αγγλοι δεν τους παρείχαν ούτε τα στοιχειώδη για να κάνουν τη δουλειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: