Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει τον Ηλία Κώτσιο στη 18άδα του αγώνα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, κάτι που σημαίνει ότι λογικά δεν υπολογίζεται για την 11άδα. Το... σενάριο που υπήρχε και για το οποίο ρωτήθηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ ανέφερε πως υπήρχε σκέψη να παίξει ο Κώτσιος αριστερός μπακ χαφ αντί του Κατσιαρού για να ψηλώσει η άμυνα, το οποίο φαίνεται απίθανο.

Ο προπονητής των «βυσσινί» ρωτήθηκε επίσης αν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο του περασμένου Σαββάτου και όσα ακολούθησαν θα επηρεάσουν την ομάδα του και απάντησε αρνητικά: «Δεν έχει καμία σημασία ό,τι έγινε. Μας δημιούργησε νεύρα ο τρόπος που χάσαμε, αλλά τώρα είμαστε ήρεμοι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την πρόκληση του ΟΥΕΦΑ να περάσει έτσι».

Ποια ήταν η καλύτερη ανάμνησή του από τη θητεία του στην Μπλάκμπερν ρωτήθηκε ο Γιώργος Δώνης, αλλά δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποια: «Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Σίγουρα αγωνιστικά είναι το γκολ με την Εβερτον, όμως η Μπλάκμπερν μου έδωσε περισσότερα από μία αγωνιστική στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: