Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

ΡΕΧΑΓΚΕΛ: "ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ"

Ο Ότο Ρεχάγκελ εμφανίσθηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση με τους Τούρκους και αποκάλυψε ότι είπε στους ποδοσφαιριστές του, ότι μπορούν να κερδίσουν και να πανηγυρίσουν την πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Αρχικά, ζητήθηκε από τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας να σχολιάσει τη δήλωση του Φατίχ Τερίμ που είπε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία θα βαδίσουν χέρι – χέρι ως την τελική φάση του EURO. «Εμείς σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας», ήταν η αντίδραση του Ρεχάγκελ που συνέχισε: «Όταν παίξαμε με τους Τούρκους στην Ελλάδα, δεν μας σκέφτηκαν και τελικά ηττηθήκαμε με 4-1. Γιατί λοιπόν να τους σκεφτούμε εμείς τώρα. Το σκορ εκείνο αποτέλεσε ένα δυνατό χτύπημα και δεν πρέπει να επαναληφθεί».

Στη συνέχεια ο Γερμανός ανέφερε: «Είπα στους παίκτες ότι αυτοί κατάφεραν να φέρουν την Ελλάδα σε αυτή την ευνοϊκή θέση και πως, όσοι βρισκόμαστε έξω από τον αγωνιστικό χώρο, έχουμε την επιθυμία να τους δούμε να τελειώνουν την πρόκριση. Να τους δούμε να αποδεικνύουν ότι θέλουν να προκριθούν εδώ μέσα».

Αναφερόμενος στις απουσίες τη Εθνικής ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Πρέπει να είμαστε καλοί και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη. Πριν κάποιες εβδομάδες, κανείς δεν πίστευε ότι αύριο θα είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε την πρόκριση, όμως βρισκόμαστε πλέον σε πολύ ευνοϊκή θέση. Θα χρειαστεί μεγάλη εμφάνιση. Δεν έχουμε μαζί μας τους τιμωρημένους Κατσουράνη και Πατσατζόγλου, αλλά επιστρέφουν οι Σεϊταρίδης και Σαμαράς και εν πάσει περιπτώσει δεν μπορείς να είσαι σε όλους τους προκριματικούς αγώνες πλήρης. Διαθέτουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά».

Αλλαγές σε πρόσωπα


Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο Ότο Ρεχάγκελ στην προπόνηση της Τρίτης, η Εθνική θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3, όπως και στο παιχνίδι με τη Βοσνία. Ο Γερμανός, πάντως, θα κάνει κάποιες αλλαγές για να καλύψει τα κενά από τις τιμωρίες, αλλά και κάποιες άλλες τακτικής.

Ο Γερμανός χρησιμοποίησε στις θέσεις των Πατσατζόγλου και Κατσουράνη, τους Σεϊταρίδη (δεξί μπακ) και Άντζα (αμυντικό χαφ), ενώ δοκίμασε και τον Χαλκιά στη θέση του Νικοπολίδη. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα βρίσκονται στην 11άδα είναι οι: Δέλλας, Κυργιάκος (κέντρο άμυνας), Τοροσίδης (αριστερό μπακ), Μπασινάς (αμυντικό χαφ), Καραγκούνης (δεκάρι). Αμανατίδης, Χαριστέας, Γκέκας (επίθεση).

Δεν υπάρχουν σχόλια: