Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

ΛΥΡΑΚΗΣ: "ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ"

Το θέμα της διαιτησίας είναι μείζονος σημασίας για τη Super League, σύμφωνα τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Λάρισα, Νίκο Λυράκη, ο οποίος συμπλήρωσε: «Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα αν οι παράγοντες δεν κλείσουν την πόρτα σε αυτούς που επιδιώκουν να εκμεταλλεύονται την κατάσταση».

Σε πολύωρη ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωσε ότι η παραίτηση Πηλαδάκη έγινε για λόγους ηθικής τάξης:
«Οσοι τον ξέρουν μπορούν να καταλάβουν την απόφασή του. Δεν χρειάζεται να το εξηγούμε. Θα συνεχίσει στη Λίγκα τον αγώνα του για να γίνει το ποδόσφαιρο όπως ο ίδιος επιθυμεί. Δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την ΑΕΛ και το ποδόσφαιρο, αν δεν υπάρχει κάποιο ειδικό πρόβλημα».

Ο διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ μίλησε και για άλλα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Για το γεγονός ότι το Αλκαζάρ δεν γέμισε μετά το παιχνίδι με την Μπλάκμπερν: «Επεξεργαζόμαστε διάφορα σχέδια στο μυαλό μας. Οι συνθήκες στο νέο γήπεδο θα συμβάλουν ώστε να ανταποκριθεί περισσότερος κόσμος, ωστόσο πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι φίλαθλοι πόσο σημαντικά είναι τα διαρκείας».

Για τα κίνητρα στους φιλάθλους: «Ο κόσμος είναι δύσκολο να ανταποκριθεί οικονομικά με τα ματς που προέκυψαν στο ΟΥΕΦΑ. Για να μη χαθεί η δύναμη του κόσμου μας, προβλέπεται να υπάρχουν φθηνά εισιτήρια για όσους έρθουν και στα δύο ματς με Ζενίτ και Νυρεμβέργη. Μας ενδιαφέρει η τηλεοπτική εικόνα και το πρεστίζ της ομάδας και το γήπεδο θα πρέπει να είναι γεμάτο».

Για το ενδιαφέρον ομάδων για παίκτες της ΑΕΛ: «Στο συμβόλαιο του Κλέιτον υπάρχει ρήτρα 1 εκατ. ευρώ. Για τον Γκαλίτσιο υπήρξε παλιότερα ενδιαφέρον, αλλά δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση να συζητήσουμε. Οι παίκτες μας είναι κοστολογημένοι από εμάς. Αν έρθει κάποια πρόταση, θα τη συζητήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: