Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

MONSTERS: "ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ"

Όλα αυτά τα 6.430 χλμ που διανύθηκαν σε 150 ώρες και 55 λεπτά, μέσα από 7 διαφορετικές χώρες, καταναλώνοντας 26 κιβώτια νερά και γεμίζοντας 138 σακούλες με σκουπίδια, συμπυκνώνονται σαν μνήμη στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα στο Blackburn.Ήταν μία από τις συγκλονιστικότερες αισθήσεις που έχουμε βιώσει σε γήπεδο και η επικοινωνία κόσμου και ομάδα ολοζώντανη μπροστά μας.

Η Βυσσινί κερκίδα ξεκίνησε ένα τραγούδι που δεν τελείωσε ποτέ : κάποιοι άγγλοι έγραφαν πως το άκουγαν ακόμα και ώρες από τότε που έφυγαν από το γήπεδο. Οι φωνές έστησαν ένα τείχος μπροστά και κάθε αντίπαλη προσπάθεια έσκαγε πάνω του. Οι παίχτες μας γύρισαν συχνά με σφιγμένες τις γροθιές προς το μέρος μας και μας παρότρυναν να συνεχίσουμε : έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσουμε. Αυτή η δικαίωση μέχρι τον ουρανό δεν περιγράφεται εύκολα και μερικές φορές τα λόγια του αντιπάλου είναι πιο εύστοχα και κοντινά στην αλήθεια. Τι έγραψαν λοιπόν οι οπαδοί της Blackburn μετά τον αγώνα;

- “Φειρπλέι” στους “Monsters”. Ήταν θορυβώδεις 45 λεπτά πριν το εναρκτήριο λάκτισμα και φαίνονταν να το διασκεδάζουν σε όλη την διάρκεια του αγώνα”.

- “Ιδιαίτερη μνεία στου οπαδούς της Λάρισας που έκαναν το club τους περήφανο απόψε. Τους βγάζουμε το καπέλο”.

- “Εντυπωσιάστηκα με τους οπαδούς τους, οφείλω να ομολογήσω. Έκαναν το Blackburn να φαίνεται απελπισμένο και το τραγούδι τους ήταν περισσότερο από όσα είχαμε να δώσουμε”.

- “Οι οπαδοί τους ήταν ένα σπουδαίο παράδειγμα για κάποιους ηλίθιους δικούς μας, πως πραγματικά υποστηρίζεις μια ομάδα.”

- “Μια εξαιρετική μνεία για τους “Monsters” που ήταν εκπληκτικοί, εκτός από την Celtic η καλύτερη ευρωπαϊκή υποστήριξη που έχω δει στο Ewood”.

- “Ένα άλλο που θέλω να αναφέρω είναι πως ήταν η καλύτερη εκτός έδρας παρουσία που έχω δει ποτέ στο Ewood. Χοροπηδούσαν και τραγουδούσαν και στα 90 λεπτά: επιβλητικό να το βλέπεις. Οι οπαδοί τους άξιζαν να είναι στην επόμενη φάση αν κανείς άλλος δεν άξιζε…”
- “Στο πρώτο ημίχρονο θα έλεγα πως το μοναδικό ενδιαφέρον πράγμα ήταν να παρακολουθείς τους οπαδούς τους.”

- “Οι οπαδοί τους ήταν κορυφαία κλάση, σπουδαία παρουσία - μάλιστα πήρα κι ένα Yearbook των Monsters.”

- “Οι οπαδοί τους παίρνουν άριστα για τη σπουδαία υποστήριξη.”

- “Βγάζω το καπέλο στους οπαδούς τους, δεν σταμάτησαν ποτέ…”

- “Οι οπαδοί που ήρθαν στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν φανταστικοί, η καλύτερη εκδρομή που έχω δει τον τελευταίο καιρό (συμπεριλαμβάνω και ομάδες όπως η MUFC, η Liverpool. η Arsenal και η Chelsea). O θόρυβος ήταν εκκωφαντικός και ο τύπος στην μέση που οργάνωσε τα τραγούδια έκανε καταπληκτική δουλειά…”

Δεν υπάρχουν σχόλια: