Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

ΚΥΠΕΛΛΟ: "ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ..."

Η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ περνά στο παρελθόν και η Λάρισα επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα του Κυπέλλου Ελλάδας, για να είμαστε πιο ακριβείς. Οι «βυσσινί» ξεκινούν, την Πέμπτη (11/10, 14:30), το ταξίδι υπεράσπισης του τίτλου τους και πρώτος αντίπαλός τους –στο πλαίσιο της 4ης φάσης- είναι η Ηλιούπολη.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, χωρίς να προκύψουν νέα προβλήματα. Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της Αθήνας 18 ποδοσφαιριστές. Από την αποστολή αποκλείστηκε και ο Στέφανος Κοτσόλης, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Τη 18μελή αποστολή της Λάρισας απαρτίζουν οι: Κηπουρός, Χριστόπουλος, Μπουκουβάλας, Γκαλίτσιος, Βενέτης, Κώτσιος, Γκίκας, Βεργώνης, Ιγκλέσιας, Μπαχράμης, Κλέιτον, Σαρμιέντο, Μπακαγιόκο, Λαμπρόπουλος, Κόζλεϊ, Πούτας, Πάρα και Κυριακίδης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Τσίκινης του συνδέσμου Μεσσηνίας. Για τους μεμονωμένους φίλους της Λάρισας έχει προβλεφθεί να παραχωρηθεί η θύρα 3 του γηπέδου της Ηλιούπολης. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: