Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

ΚΛΕΙΤΟΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μπορεί να ξεκαθαρίστηκε στο Δ.Σ του Ολυμπιακού ότι η ομάδα δεν ασχολείται με μεταγραφές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Ίλια Ίβιτς δεν «ψάχνεται». Ένας παίκτης που του αρέσει πολύ είναι ο Βραζιλιάνος, Σίλβα Κλέιτον, της Λάρισας. Ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» έχει τον 25χρονο άσο σε μεγάλη εκτίμηση, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως καθαρό «δεκάρι» (η θέση που υστερεί ο Ολυμπιακός) όσο και ως ακραίος επιθετικός.

Φέτος, άλλωστε, ο πρώην παίκτης της Καλαμαριάς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «βυσσινί» και κυρίως στην Ευρώπη. Οι δύο εμφανίσεις κόντρα στην Μπλάκμπερν για το Κύπελλο UEFA (2 γκολ) ήταν εκπληκτικές και σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που εξετάζουν φυσικά και την ελληνική αγορά.

Μάλιστα, υπήρξε έντονη φημολογία τελευταία στη Λάρισα, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί για τον Κλέιτον προκειμένου να τον αποκτήσει ακόμη και τον Ιανουάριο. Κάτι που φυσικά δεν επιβεβαιώνεται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Πάντως, ο Βραζιλιάνος μέσος έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 1 εκ. ευρώ, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη από τη στιγμή που έχει αγωνιστεί με την ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: