Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

ΚΩΤΣΙΟΣ & ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

ΚΩΤΣΙΟΣ: «Να μάθουμε να ανταποκρινόμαστε»

Με τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε ο Ηλιας Κώτσιος, σχολιάζοντας τη χθεσινή κλήρωση και το πρόγραμμα-«βουνό» που έχουν μπροστά τους οι «βυσσινί». «Αν θέλουμε να κάνουμε μεγάλη την ΑΕΛ, πρέπει να μάθουμε να ανταποκρινόμαστε» δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός.

Και πρόσθεσε:«Ξέραμε από τη στιγμή που περάσαμε στους ομίλους ότι μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να διαχειριστούμε σωστά τις δυνάμεις μας, για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις. Ο όμιλός μας περιλαμβάνει τα πάντα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η περιπέτεια».


ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: «Να διαφημίσουμε την ΑΕΛ»

Ο Ηλίας Κυριακίδης έχει πάρει γεύση από... Ζενίτ, καθώς πριν από δύο χρόνια ως παίκτης της ΑΕΚ έπαιξε ως αλλαγή (έστω και για λίγα λεπτά) στον αγώνα στην Αγία Πετρούπολη (0-0).

Μετά τη χθεσινή κλήρωση δεν έκρυψε ότι είχε στο μυαλό του τη ρώσικη ομάδα, αν και θα προτιμούσε να την αντιμετωπίσει εκτός έδρας: «Με την ΑΕΚ είχαμε αντιμετωπίσει τη Ζενίτ. Θα προτιμούσα να δώσουμε το ματς στην Αγία Πετρούπολη, θα ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι».

Όσο για τη γενικότερή άποψή του για την κλήρωση, ο αμυντικός χαφ της ΑΕΛ τόνισε: «Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις ομάδες. Η Ζενίτ είναι πολύ ισχυρή, η Αλκμααρ πάλεψε πολύ πέρυσι στην Ολλανδία, η Νυρεμβέργη είναι Κυπελλούχος Γερμανίας και η Εβερτον μία ομάδα αντίστοιχη της Μπλάκμπερν. Καλό είναι να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και να πάμε να παίξουμε σαν μια ευκαιρία να διαφημίσουμε στο εξωτερικό την ομάδα και την πόλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: