Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ....

Μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, ο αγώνας κόντρα στη ρωσική ομάδα χαρακτηρίζεται «κομβικής σημασίας» αφού όλοι στην ομάδα αναζητούν να πραγματοποιήσουν «ένα νέο ξεκίνημα»... «Το παιχνίδι μας ενδιαφέρει και θέλουμε τη νίκη», επεσήμανε μεταξύ άλλων, κατά την διάρκεια της δυνατής σε ένταση προπόνησης, ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του.

Νωρίτερα, οι «βυσσινί» παρακολούθησαν το DVD από την εντός έδρας αναμέτρηση των Ρώσων με την Αλκμάαρ, για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου, με τον Δώνη να επισημαίνει τον τρόπο ανάπτυξης τους. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στους πλάγιους χαφ που χρησιμοποιεί ο Αντβοκάατ, ενώ ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή στους επιθετικούς Αρσάβιν και Τεκέ.

«Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά θα παίξουμε για τη νίκη», έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις οι παίκτες της ΑΕΛ, με το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή να είναι στο... πίσω μέρος του μυαλού τους.

Η αποστολή της ΑΕΛ θ’ αναχωρήσει για την Πορταριά του Πηλίου με 24 ποδοσφαιριστές και τον 38χρονο προπονητή να συμπεριλαμβάνει σε αυτή - κατά την προσφιλή του συνήθεια στα ευρωπαϊκά παιχνίδια - όλους τους «ετοιμοπόλεμους» παίκτες του. Μοναδική απουσία είναι αυτή του τραυματία Βεργώνη.

Για τη Ζενίτ, ένα σημαντικό γεγονός είναι πως την περιμένει μία ακόμη εκτός έδρας δοκιμασία, αυτή με την Σάτουρν, την Κυριακή, η οποία θα κρίνει αν η Ζενίτ θα κατακτήσει το «παρθενικό» της πρωτάθλημα στη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: