Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Στο χειρουργείο είναι πιθανόν να οδηγηθεί ο Αλέξανδρος Βεργώνης καθώς ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών. Ο 22χρονος μέσος της ΑΕΛ επισκέφθηκε χθες στην Αθήνα τον κ. Νικολάου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά σήμερα. Με δεδομένο όμως ότι το πρόβλημα προϋπήρχε από πέρυσι (ο παίκτης αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο ματς του Σούπερ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό) και δεν αντιμετωπίστηκε, παρά τη συντηρητική αγωγή, δεν αποκλείεται αν κριθεί απαραίτητο να υποβληθεί σε εγχείρηση. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Βεργώνης θα χρειαστεί να μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η αλλαγή του Νίκου Νταμπίζα στο 61 του αγώνα με την Ξάνθη ήταν αναγκαστική λόγω τραυματισμού και οι ανησυχίες εν όψει του ματς της Πέμπτης μεγαλώνουν. Ο αρχηγός της ΑΕΛ αισθάνθηκε σφίξιμο στο δικέφαλο, χθες δεν έκανε προπόνηση με αποτέλεσμα να κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του με τη Ζενίτ. Το σίγουρο είναι ότι ο 34χρονος αμυντικός θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και αν χρειαστεί θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει, όπως άλλωστε έκανε πρόσφατα με Εβερτον και Πανιώνιο.

Στις δύο τελευταίες προπονήσεις εκτός των άλλων θα κριθεί και η συμμετοχή του Νεκτάριου Αλεξάνδρου, ο οποίος γυμνάζεται κανονικά και έχει ανακτήσει σημαντικό μέρος των δυνάμεών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: