Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ...

Η νίκη επί της ΑΕΚ αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών του Ηρακλή και βελτίωσε το κλίμα στην ομάδα, έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει ο «γηραιός» να παρουσιάσει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη ΑΕΛ στο «Καυτανζόγλειο».

Ωστόσο, Σέρβος τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει στη διάθεσή του για ακόμα έναν αγώνα τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία, ο οποίος είναι ανέτοιμος από πλευρά φυσικής κατάστασης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Ηλία Πουρσανίδη που έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό.

Συγκεκριμένα η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί (Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Ηρακλή σήμερα έχουν ρεπό και θα επανέρθουν στις προπονήσεις με διπλό πρόγραμμα την Τετάρτη (07/11).σε δύο γκρουπ, 09:00 και 10:00) και το απόγευμα (15:30), στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

ην απόφαση της τεχνική ηγεσίας να μην αγωνιστεί ο Νίκος Νικολόπουλος στην αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, δημοσιοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής. Ο παίκτης του «Γηραιού» συμπλήρωσε στον αγώνα με την ΑΕΚ τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με σημερινή (6/11) επιστολή του προς τη διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε για την απόφασή του να εκτίσει την ποινή του εναντίον των Ακριτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: