Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

ΦΑΝ ΓΚΑΑΛ: "Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΑΓΙΑΞ & ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ"

Μπορεί η ΑΕΛ να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA αλλά κέρδισε την αναγνώριση από τους αντιπάλους της.

Η αποστολή της ΑΕΛ επιστρέφει το απόγευμα της Παρασκευής από την Ολλανδία, έχοντας αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια του προπονητή της Άλκμααρ Λουίς Φαν Γκάαλ ο οποίος τόνισε ότι οι Θεσσαλόί, ο Άγιαξ και η Αϊντχόφεν ήταν οι καλύτερες ομάδες που αντιμετώπισε η ομάδα του, μέχρι τώρα.

"Ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε τη φετινή χρονιά και στο ΟΥΕΦΑ και στο πρωτάθλημα μαζί με τον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν", ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Η ΑΕΛ ήταν μία ομάδα πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, πειθαρχημένη είχε όλες τις γραμμές της κοντά και γενικά χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια από εμάς για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.Ήμασταν ώριμοι στο παιχνίδι μας , είχαμε εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι εν τέλει αξίζαμε τη νίκη".

Η αποστολή της ΑΕΛ θα αφιχθεί το απόγευμα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και από εκεί θα πετάξει κατευθείαν για την Κρήτη ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.Σε σχέση με τους παίκτες που ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με την Άλκμααρ, ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τον Φωτάκη που είναι τιμωρημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: