Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007

ΝΕΟΙ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΗΤΤΗΤΟΙ...

Στους 6 αγώνες επέκτειναν οι Νέοι της ΑΕΛ το αήττητο σερί τους, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Superleague. Οι «βυσσινί» βρέθηκαν να χάνουν νωρίς μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ του Μ. Σφακιανάκη μετά από σέντρα του Μπεκρή και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζάγκου, που κέρδισε ο Ραχωβίτης.

Ενδιάμεσα και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, οι Νέοι της ΑΕΛ είχαν τον έλεγχο του ρυθμού, δεν απειλήθηκαν παρά μόνο στη φάση του 88ου λεπτού όταν ο Μπαϊμάκης με ωραία επέμβαση μπλόκαρε κοντινό σουτ του Μανουσάκη μέσα από την μεγάλη περιοχή και με σωστή τακτική πίεζαν μέχρι το τέλος για τη νίκη.

Οι «βυσσινί» είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, χωρίς, όμως, να καταφέρουν να βρουν δίχτυα παρά μόνο από το σημείο του πέναλτι. Στο 30ο λεπτό από γέμισμα του Ελευθεριάδη ο Μάγγος με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ, στο 42ο την κεφαλιά του Πολύζου απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Ζαμπετάκης, ενώ ο Αλυσανδράτος στο 52ο είπε «όχι» στην κεφαλιά του Λύτρα μετά από σέντρα του Καραγιάννη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σ. Παπαρδέλας (με βοηθούς τους Β. Νικολακάκη, Ε. Φερετζάκη) και παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σφακιανάκη Ε., Φωτάκη, Πυθαρούλη, Δεληθωμαϊδη και Μπουρουζίκα.

ΑΕΛ: Μπαϊμάκης, Μπουρουζίκας (73 Καρανίκας), Κύρος (78 Σπυρόπουλος), Νόνης, Πολύζος, Ραχωβίτης, Καραγιάννης, Μάγγος, Λύτρας, Ελευθεριάδης (60 Καρατέεβ), Ζάγκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: