Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007

EURO 2008: "ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ..."

Για άλλη μια φορά η τύχη χαμογέλασε στην Εθνική μας ομάδα καθώς έφερε στο δρόμο της για τα τελικά του Euro 2008 αντιπάλους τους γνώριμους από το έπος της Πορτογαλίας Ρωσία, Ισπανία και την Σουηδία. Ευνοϊκό και το πρόγραμμα για την Ελλάδα όπου στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την Σουηδία, στη συνέχεια την Ρωσία και θα κλείσει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Ισπανία. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη του Σάλτσμπουργκ και στο γήπεδο Wals-Siezenheim.

"Φωτιά" ο 3ος όμιλος

Από εκεί και πέρα, ο τρίτος όμιλος είναι αυτός που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα που δίνουν το «παρών» οι Ολλανδία, Ιταλία, Ρουμανία και Γαλλία. Στον δεύτερο κληρώθηκαν οι γείτονες Αυστρία, Κροατία, Γερμανία και Πολωνία. Πιο ανοιχτός ο πρώτος όμιλος όπου θα αγωνιστούν οι Ελβετία, Τσεχία, Πορτογαλία και Τουρκία

Η κλήρωση:

A' Όμιλος

Ελβετία
Τσεχία
Πορτογαλία
Τουρκία

Β' Όμιλος

Αυστρία
Κροατία
Γερμανία
Πολωνία

Γ' Όμιλος

Oλλανδία
Ιταλία
Ρουμανία
Γαλλία

Δ' Όμιλος

Ελλάδα
Σουηδία
Ρωσία
Ισπανία

Το πρόγραμμα της Ελλάδας:

Ελλάδα – Σουηδία: Τρίτη 10 Ιουνίου (Σάλτσμπουργκ)
Ελλάδα – Ρωσία: Σάββατο 14 Ιουνίου (Σάλτσμπουγκ)
Ελλάδα – Ισπανία: Τετάρτη 18 Ιουνίου (Σάλτσμπουγκ)

Πατήστε "εδώ" για να διαβάσετε αναλυτικά όλο πρόγραμμα των αγώνων του Euro

Στο Wals-Siezenheim του Σάλτσμπουργκ

Η Ελλάδα θα δώσει όλους τους αγώνες του ομίλου της στην πόλη του Σάλτσμπουργκ και στο γήπεδο Stadion Salzburg Wals-Siezenheim χωρητικότητας 30.000 θέσεων. Το συγκεκριμένο στάδιο απέχει 3 χλμ. από το αεροδρόμιο και 10χλμ από το κέντρο της πόλης. Με τρένο και λεωφορείο έχει κανείς πρόσβαση στο γήπεδο.

Το γήπεδο της Σάλτσμπουργκ είναι αυτό που έπαιξε η ΑΕΚ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και διαθέτει συνθετικό χορτάρι, αλλά για τις ανάγκες του Euro θα τοποθετηθεί νέος φυσικός χλοοτάπητας. Βρίσκεται χτισμένο σε μια μαγευτική τοποθεσία με πάρκα και διάφορα άλλα είδη αναψυχής περιμετρικά του και μπόλικο πράσινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: