Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

ΜΙΧ. ΤΣΩΧΟΣ: "ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΥΤΗ Η ΛΑΡΙΣΑ"

Tο πλεονέκτημα είχε χαθεί προ πολλού για τη Λάρισα. Πώς να σε υποτιμήσει η Εβερτον, όταν έχεις αποκλείσει την Μπλάκμπερν; Δεν γίνεται. Αυτή ήταν περίπου όλη η ιστορία του χθεσινού ματς στο «Γκούντισον Παρκ». Διότι η εμφάνιση της ομάδας του Γιώργου Δώνη δεν απείχε καθόλου από εκείνη που είχε κάνει στο Μπλάκμπερν και της χάρισε την πρόκριση.

Η Λάρισα δεν κλείστηκε πίσω, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, έκανε τις φάσεις της, πέτυχε το γκολ με τον Κλέιτον και έδειξε ότι δικαίως βρίσκεται στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ.

Αλλωστε, πώς να μην το αξίζεις, όταν έχεις ομάδα που μπορεί και είναι απολύτως ανταγωνιστική της Εβερτον στην έδρα της τελευταίας. Η Λάρισα, έστω και αν στο φινάλε γνώρισε την ήττα με 3-1, στρίμωξε για τα καλά τα «ζαχαρωτά», τα έκανε να ανησυχήσουν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και λίγο έλειψε να γυρίσει ένα ματς που έμοιαζε χαμένο από 2-0 σε 2-2. Η Λάρισα με τέτοιες εμφανίσεις και με ομάδες όπως η Νυρεμβέργη και η Ζενίτ, τις οποίες υποδέχεται στον Βόλο, έχει τις πιθανότητές της για πρόκριση.

Αν μπορεί να σταθεί έτσι στο Λίβερπουλ, γιατί να μη διεκδικήσει βαθμό και στην Ολλανδία κόντρα στην ΑΖ Αλκμααρ. Και, τέλος πάντων, ακόμα και αν δεν μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση, γεμίζει τα βράδια μας με προσπάθεια που αξίζει το χειροκρότημα και τον σεβασμό όλων μας.

Πηγή: sporday

Δεν υπάρχουν σχόλια: