Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ"

Παρά την ήττα της ομάδας του, ο Γιώργος Δώνης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Λάρισας στο χθεσινό παιχνίδι του «Γκούντισον Παρκ». Γεγονός που ο Ελληνας τεχνικός δεν δίστασε να εκφράσει και στη συνέντευξη Τύπου και σας την παρουσιάζει το ael-sports.

«Μερικές φορές, όταν χάνεις, είσαι ικανοποιημένος. Εγώ σήμερα ένιωσα μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την ομάδα μου και δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Προσπάθησαν και φτάσαμε μια ανάσα από την ισοπαλία» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΛ.

Και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο το ματς πήγε όπως το σχεδιάσαμε. Η Εβερτον δεν ήταν απειλητική, αλλά δυστυχώς από ένα δικό μας μεγάλο λάθος ήρθε το γκολ. Είχαμε δουλέψει τα στημένα, αλλά σ' αυτή τη φάση δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, είδαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Σε τέτοιο ρυθμό όχι μόνο αντέξαμε, αλλά μπορώ να πω ότι ήμασταν και καλύτεροι. Αλλάξαμε το σύστημα σε 4-4-2, με τους Μπακαγιόκο, Καλαντζή δίδυμο στην επίθεση και τον Λαμπρόπουλο στα χαφ και καταφέραμε όχι μόνο να μειώσουμε, αλλά και να πιέσουμε την Εβερτον».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Δώνης μίλησε για ατυχία, αν και δεν σταμάτησε να εξάρει την εμφάνιση των παικτών του: «Μετά το γκολ που πετύχαμε είτε θα ισοφαρίζαμε είτε θα δεχόμασταν τέρμα. Η αλήθεια είναι ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, αλλά ας μην είμαστε και αχάριστοι. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα πολλοί μιλούν για εμάς με κολακευτικά λόγια και κυρίως για την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο. Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι. Η Λάρισα πήγε πολύ καλά. Στο μέλλον να περιμένετε μεγάλα πράγματα από αυτήν».

Οσον αφορά τα λάθη που έγιναν από τους παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο, ο Ελληνας τεχνικός επεσήμανε: «Μην ξεχνάτε πια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Οταν ο Βενετίδης, που είναι ένας από τους καλύτερους μπακ στην Ελλάδα, έχει να αντιμετωπίσει τον Αρτέτα, που τον θέλει όλη η Ευρώπη, καταλαβαίνετε για τι μεγέθη μιλάμε. Αντιμετωπίσαμε την Μπλάκμπερν, που έχει μπάτζετ 105.000.000 ευρώ, και την Εβερτον, που έχει 165.000.000 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: