Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

ΚΛΕΙΤΟΝ: "ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ..."

Ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας, Σίλβα Κλέιτον, μίλησε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό "SuperΣΠΟΡ FM" με αφορμή την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Εβερτον για τους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Αναλυτικά…

- Για το πως έζησε αυτός και οι συμπαίκτες του το παιχνίδι
"Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ και τα πράγματα δυσκόλεψαν από πολύ νωρίς. Στη συνέχεια ήρθε και το 2-0, στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα, δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε και αποφασίσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Νομίζω ότι από αυτό το σημείο και μετά καταφέραμε να τους κοντράρουμε. Βάλαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε και να ισοφαρίσουμε, ωστόσο τότε δεχθήκαμε το τρίτο τέρμα και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Πιστεύω, ότι πήγαμε πολύ καλά και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο".

- Για το αν θα μπορούσε η Λάρισα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα
"Όταν μειώσαμε σε 2-1, ήμασταν καλύτεροι. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και περισσότερο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

- Για το αν θα μπορούσε να απειλήσει περισσότερο ο Μπακαγιόκο
"Γενικά σε όλες τις γραμμές στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα και αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες. Η Έβερτον, είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Παίζουν πολύ διαφορετικά από αυτό που έχουμε συνηθίσει εμείς στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να παίξουμε και εμείς πιο δυνατά και τα πήγαμε πολύ καλύτερα".

- Για το τι τους είπε ο Γιώργος Δώνης στα αποδυτήρια
"Μας είπε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Να είμαστε ήρεμοι και να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού".

- Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο
"Κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας, ελέγξαμε το ρυθμό και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ στο να παρουσιάσουμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα, απ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο".

- Για το πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο να σκοράρει στην Ευρώπη
"Είναι πολύ σημαντικό για μένα, αλλά νομίζω ότι βοηθάει και πολύ την ομάδα μου. Προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ για το καλό της Λάρισας".

- Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο
"Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει πολύ καλή ομάδα. Πρόκειται για έναν οργανωμένο σύλλογο που παίζει καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα θα έχουμε δυσκολίες. Εμείς σαν Λάρισα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: