Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ: "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ"

Χωρίς προβλήματα θα παραταχτεί η ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Νεάπολης αφού ο Κώστας Πιλαφίδης έχει στη διάθεσή του και τον Μπίλι Κις, που επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε αρκετά δύσκολο το παιχνίδι αφού ο Κολοσσός είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με έμπειρους παίκτες. Τη συμπαράσταση του κόσμου της εξάλλου ζητάει η ΚΑΕ ΑΕΛ ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού με τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Νεάπολης το απόγευμα του Σαββάτου.

«Είμαστε έτοιμοι στο βαθμό του δυνατού. Το παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι δύσκολο και μείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι διότι είναι ένα από τα παιχνίδια που θα καθορίσουν την πορεία της ομάδας στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο σαββατιάτικος αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρους παίκτες που ξέρουν να διαβάζουν καλά τα παιχνίδια και έχουν έφεση στο να τρέχουν στον αιφνιδιασμό. Όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν τον Κολοσσό επικίνδυνο οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή από μέρους μας», δήλωσε ο Πιλαφίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:


"Η ΚΑΕ ΑΕΛ 1964 ΓΣ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να δώσει δυναμικό παρόν αύριο στο κλειστό της Νεάπολης όπου οι «βυσσινί» θα δώσουν τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα (7 μ.μ.) απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

Η βροντερή παρουσία των φιλάθλων θα αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας μας και θα την ενισχύσει στην μεγάλη της προσπάθεια να «ζευγαρώσει» τις νίκες της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ανοίγοντας τον δρόμο για μια ανάλογη συνέχεια
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: